Mirakelmidlet Mod Kalk – Kalk Gel

Kender du også det problem? Du kigger væk og bum så er der kalk og skidt i håndvasken.

Det kan være svært at holde kalk væk fra badeværelset, især når man bor et sted med hårdt vand. Når kalk og skidt har gnavet sig fast i håndvask, fliser og armatur. Så skal der et mirakel middel til. Det er her kalkgelen kommer ind i billedet, for kalkgel er et mirakel middel i den stærke ende. Det er fantastisk til at fjerne kalk, steder hvor almindelig kalkfjerner bare løber væk. Kalkgel er tykkere i konsistensen og bliver derfor liggende der hvor du gerne vil have den til at være.

Jeg bruger kalkgelen i håndvasken

Noget af det værste jeg ved er sorte rander langs bundproppen i håndvasken. Det skriger lige i øjnene på mig, men heldigvis er det nemt at fjerne med kalk gel og en kalkbørste.

Sprøjt kalkgel langs randen og vent 5 min, derefter bruger jeg en kalkbørste til at skrubbe langs kanten. Det er så nemt at fjerne at det er et mirakel.

Vandhanen får samme tur

Jeg gentager bare samme arbejdsgang som ved afløbet. Sprøjt kalkgelen langs kanten af vandhanen og vent i 5 min. Skrub med en børste og skyld efter med vand.

Det kalk og snavs som er på selv vandhanen fjerner jeg lettest ved at sprøjte vandhanen ind i kalkgel og skure efter med en skuresvamp. Derefter tørrer jeg af med en mikrofiber klud.

Bruseren skal da også lige have en ordentlig omgang!

Det kan ikke undgås at armaturet ved bruseren ikke også kommer til at se frygtelig ud. Men det fixer jeg hurtigt. Kalkgelen sprøjter jeg ud på armaturet og så tørrer jeg af med en klud. Det er så nemt når man bruger en ordentlig rengøringsmiddel !!

Tilbage til blog