Rengøring Af Toilettet

Sådan rengør du toilettet, hvis du også har problemer med hårdt vand og kalk. Se her hvordan skumtøsen får det til at skinne igen. De produkter der er brugt er følgende:

  • Kiehl San-eco, vores professionelle sanitets sæbe.
  • B-company kalkfjerner gel. Den lidt tyktflydende kalkfjerner.
  • Toiletstenen som fjerner de genstridige rester.
  • Novadans toiletrens, med farve og duft.
  • Microfiberklud.

SÅDAN GØR JEG RENT

Toilettet

Inden vi tager hånd om de gule render i toilettet, så rengør jeg toilettet med et rengøringsmiddel som SanEco konzentrat til badeværelse først.

Pimpsten -Toiletsten

Når du skal fjerne kalk, render og urinsten kan det gøres på flere måder, en af de mest populære metoder er med en toiletsten/pimpsten. Du kan skrubbe renderne væk ved hjælpe af en toiletsten. Du skal bare huske at gøre den våd først, ellers kan du ridse porcelænet i kummen.

Kalk gel er et vidundermiddel til bekæmpelse af kalk i dit badeværelse

Kalk gel er et vidundermiddel til bekæmpelse af genstridig kalk, overalt hvor du har problemer med kalk. Har du problemer med kalk render i toilettet og kommer du ikke rigtigt i mål med toiletstenen? Her er kalkgel fantastisk. Hæld kalkgelen rundt i dit toilet, som var det toiletrens. Vores kalkgel er tyktflydende og lægger derfor en hinde ned over kalk renderne. Lad kalkgelen virke i nogle minutter og skrub derefter med wc-børsten og din toiletsten, til dit toilet er rent. Se videoen:

Ekstra Tips
Kalk gel er også fantastisk til afkalkning af din vandhane eller til genstridig kalk på dit badeværelse. Du skal dog være opmærksom på at dine fliser og fuger kan tåle kalkfjerner

Du kan finde alle produkter i shoppen

Sådan rengør du dit wc for kalk:
Så også andre rengørings videoer på min youtube kanal

Tilbage til blog