Sådan Fjerner Du Kalk Fra Dine Badeværelse Fliser

Står du med badeværelsefliser som er sat til i genstridig kalk og har du svært ved at fjerne det, så læs med her.

For at fjerne kalk fra dine badeværelses fliser, skal du bruge nogle få ting.
Du skal bruge en kraftig kalkfjerner og her er Skumtøsens professionelle kalkgel verdensklasse.

Du skal også bruge en universal sæbe til at affedte fliserne, så kalkfjerneren rigtigt kan trække ned i kalkbelægningrenen. Og skal du gøre det rigtigt nemt for dig selv , vil jeg anbefale en fugebørste.

Mæt dine fliser med vand

Start med at påføre rigeligt med vand på området som skal vaskes, Derefter dækkes området grundigt med kalkgelen. Lad kalkgelen virke i nogle minutter. Dette giver gelen tid til at opløse kalkaflejringerne og gøre dem lettere at fjerne.

Fugebørsten

Brug en fugebørste til at skrubbe fliserne og arbejde gelen ind i kalkaflejringerne. Vær særlig opmærksom på områder med tætte fuger, hvor kalken ofte ophobes.

Efter at have skrubbet grundigt, skylles fliserne grundigt med rent vand. Det er vigtigt at fjerne al kalkgel og løsnet kalk fra overfladen. Gentag processen om nødvendigt for stærkt påvirkede områder.

Hvis der stadig er kalkaflejringer tilbage, kan du gentage for at sikre en effektiv fjernelse af kalken.

Vigtigt!

Det er vigtigt at bemærke, at før du bruger Skumtøsens kalkgel bør du læse og følge producentens instruktioner for korrekt brug og sikkerhed. Derudover anbefales det altid at teste produktet på et lille område af fliserne først for at sikre, at det ikke forårsager skade eller misfarvning. 

For at forhindre kalkaflejringer i fremtiden kan du regelmæssigt tørre fliserne efter brusebadet for at fjerne overskydende fugt. Du kan også bruge en blød klud eller en gummi-skraber til at tørre fliserne og forhindre vanddråber i at tørre og efterlade kalkpletter.

Tilbage til blog