Sådan Rengør Du Din Airfryer

Læs her hvordan man vasker og rengører en airfryer ved hjælp af Skumtøsens

Power Clean sæbe
En airfryer er en fantastisk køkkenmaskine, der kan hjælpe dig med at tilberede lækre og sunde måltider. Men som enhver anden køkkenmaskine kræver airfryeren regelmæssig rengøring for at sikre optimal funktion og forlænget levetid. Ved at bruge Skumtøsens Power Clean sæbe kan du nemt og effektivt rengøre din airfryer. Her er en trinvis guide til, hvordan du gør det:

 

 

Sådan gør du

Trin 1:

Afkøl airfryeren inden du begynder rengøringen. Først skal du sikre dig, at airfryeren er helt afkølet. Lad den stå i cirka 30 minutter efter brug for at undgå forbrændinger.

Trin 2:

Adskil dele. De fleste airfryere består af flere aftagelige dele, hvilket gør rengøringen nemmere. Fjern kurven og panden fra airfryeren og tag eventuelle ekstra tilbehørsdele ud. Læs brugsanvisningen for at få specifikke instruktioner om, hvordan du adskiller delene korrekt.

Trin 3:

Skumtøsen power clean sæbe er specielt formuleret til at fjerne fedt og madrester effektivt. Hæld sæben i en spand vand. Tag et par handsker på, og brug en klud eller svamp.

Trin 4:

Rengør kurven og panden
Brug den fugtige klud eller svamp til at rengøre kurven og panden grundigt med Power Clean sæben. Gnid forsigtigt for at fjerne eventuelle fastbrændte rester og fedt. Sørg for at komme ind i alle hjørner og sprækker. Skumtøsens Power Clean sæbe vil bidrage til at opløse og fjerne selv de mest genstridige madrester.

Trin 5:

Rengør indersiden af airfryeren Brug den fugtige klud eller svamp med Power Clean sæben til at tørre indersiden af airfryeren grundigt af. Gnid forsigtigt for at fjerne fedt og madrester. Sørg for at nå alle områder, herunder vægge, bund og loft. Power Clean sæben vil hjælpe med at løsne og fjerne snavs, så din airfryer bliver ren og fin igen

Trin 6:

Skyl alle løse dele med vand og tør dem med en blød microfiberklud. Selve maskinen aftørres med en fugtig klud, for eventuelt sæberester og skidt.

Tør alle delene af med en ren klud eller lad dem lufttørre helt, før du samler airfryeren igen.

Til sidst plejer jeg at tænde min op på 200 grader i 10 min, så jeg er sikker på at den er helt tør og evt. sæberester er brændt væk.

Rengørings tips

Viste du at ud også kan bruge powerclean til mange andre ting?

Jeg bruger bland andet powerclean på min emhætte og når mine overskabe virkelige er blevet feddet.

   

Der er 2 måder at bruge powerclean på
Jeg sprøjter bare powerclean på overskabet med et spray hoved og så tørrer jeg det af med en klud… Her skal man være sikker på at overfladen kan tåle dette. Sprøjt helst ikke på malede overflader.

Du kan også lave en sæbespand med powerclean i og bruge det til at tørre dine overflader af med.

Dosering
Du skal blande 0,5 dl powerclean med 10 liter vand. 

Tilbage til blog