Sådan Rengør Du Fedtede Overflader Hurtigt Og Nemt Med Industri Clean

Har du også stået og skrubbet og skuret på fedtet overflader, uden at komme i mål, så har vi løsningen til dig her. Løsningen på alle dine problemer er vores industri clean. Den har magiske kræfter når det kommer til fedtede overflader. I rengøringsbranchen har man brugt den i mange år til at rengøre fedtede områder såsom køkkener og ekstreme ulækre emhætter.

Herhjemme bruger vi industri clean over på vores actifryer og elkedel, samt oven på vores køkkenskabe hvor der hurtigt bliver fedtet.

 

Viste du at industri clean er lige så god som Skumtøsens ovnrens, altså bare til fedtede overflader ?

Det er faktisk sådan at vores industri clean er lige så effektiv som vores ovnrens, altså bare til at fjerne fedt. Det mener vi i hvert fald selv. Prøv at komme lidt industri clean på en klud og tør et fedtet køkkenskab over og se magien for dig selv. Pas på da det er kraftige sager, så husk handsker og altid at lave en test et skjult sted først, så du ved om dine møbler kan klare sæben.

Industri clean er virkelig godt mod røg og nikotin

En af de områder hvor industri clean virkelig kommer til sin ret er på overflader med kraftig røgbelægning. Vi har med stor succes brugt industri clean på overflader hvor cigaret røg igennem mange år har lagt en gul nikotinoverflade. Se her i videoen hvor effektivt industri clean fjerner fedt og nikotin.

Tilbage til blog