Sådan Slipper Du For Kalk På Dit Badeværelse

Kalk opstår overalt på ens badeværelse og det kan være utroligt svært at fjerne det når det først er kommet. Men med vores professionelle sæber er det nemt at komme i bund med kalk renderne.

Sådan slipper du for kalk på dit badeværelse

Kalk opstår overalt på ens badeværelse og det kan være utroligt svært at fjerne det når det først er kommet. Jeg vil her gennemgå de forskellige produkter som jeg bruger til kalk på badeværelset.

Med vores professionelle kalkfjerner er det nemt at rengøre tilkalket fliser, armatur, samt fuger.

Hvis du har natursten kan du bruge vores marmor og trasso rens i stedet. Den fjerner kalk og skidt uden at ødelægge de flotte fliser.

Verdens bedste Fugebørste gør livet 100 gange nemmere når du skal rengøre fugerne i dine tilkalket fliser og så er den genialt til at rengøre alle de steder hvor det kniber at komme til med en svamp.

Følg min youtube kanal for flere videoer om rengøring

 

Daglig rengøring
SanEco konzentrat til daglig rengøring i badeværelset

Til den daglige rengøring er Saneco konzentrat et fantastisk produkt. Det fjerner nemt overflade kalk på armatur, fliser, porcelæn og glas. SanEco konzentrat er et universalt rengøringsprodukt til badeværelset, sæben indeholder kalkfjerner som gør at den er genial til at holde kalk væk fra dit badeværelse.

Armatur og Toilet

Den kraftige Kalkfjerner gel er en lidt tykkere kalkfjerner, som lægger sig som en hinde, og som ikke bare flyder ud i kloakken. Den bliver faktisk liggende der hvor kalkproblemet er. Jeg bruger den rundt om mit armatur i badeværelset, men også en gang imellem ryger det ned i toilettet, ligesom en toiletrens. Den kan dog ikke komme helt op under kanten, da den ikke har tutten, som en toiletrenser har, men det kan man løse ved lige at køre toiletbørsten rundt og op under kanten. Du kan også med fordel sprøjte kalk gel ud med et sprayhoved på flasken

Nb. brug ikke kalkfjerner på natursten, eller på overflader der ikke er syrefaste.

Når kalk er blevet et problem

Med vores professionelle kalkfjerner er det nemt at rengøre tilkalket fliser, armatur, samt fuger.

Denne kalkfjerner har en PH-værdi mellem 0-1. Den er super effektiv og fjerner nemt irriterende kalk.
Man kan med fordele bruge fugebørsten sammen med den, så man rigtig kan få masseret produktet ind på problemområdet. Dette er ikke alle fliser/belægninger der kan klare, så der skal man virkelig passe på!!!!.. Så lader man det lige sidde 1 minuts tid og så skal der skylles med masser af vand, så ens fuger ikke tager skade. PAS FOR GUDS SKYLD PÅ DINE FUGER, DE KAN INDHOLDE KALK OG TAGE SKADE. SÅ PRØV PÅ ET SKJULT STED OM DET KAN KLARE DET, DET KAN VIRKELIG GÅ GALT.
Nb. brug ikke Professionel kalkfjerner på natursten, eller på overflader der ikke er syrefaste.

Marmor og Terrazzo rens

Når man har naturfliser og sten på sit badeværelse er kalk din fjende nummer 1. Som du nok ved er kalk næsten umuligt at fjerne og det kræver daglig rengøring at holde kalk væk fra sine flotte naturfliser.

Men der er en løsning..

Marmor og Terrazzo rens, Din bedste ven, hvis dine fliser heller ikke tåler almindelig kalkfjerner. Dette produkt renser skånsomt dine fliser og fjerner nemt snavs og kalk.
Velegnet til daglig rengøring af marmorborde samt marmor- og flisebadeværelser.

Brug den sammen med powerscrubben og så vil du hurtigt se dine fliser fri for kalk og snavs.

Verdens bedste Fugebørste

Verdens bedste Fugebørste gør livet 100 gange nemmere når du skal rengøre fugerne i dine tilkalket fliser, og så er den genial til at rengøre alle de steder hvor det kniber at komme til med en svamp.

Fugebørsten der hjælper dig med at komme i bund med rengøringen af fuger. Skal fugerne renses eller skal de afkalkes så hjælper Fugebørsten dig rigtig godt på vej. Med de helt stive hår på en lang række er denne børste bare et genialt stykke hjælperedskab, man ikke helt kan undvære.

Brug den sammen med kalkfjerner og så skal du bare se.

Bruseniche i glas

Powerscrub svampen er endelig beregnet til keramiskkomfur, hvor den sliber belægninger væk uden at ridse. Men den er også fantastisk til at fjerne kalk med. Prøv den sammen med en kalkfjerner og du skal bare se hvor nemt kalkskjolder fjernes. Og så er den skånsom mod fliserne.

 

Bruseniche i glas

Powerscrubsvampen er skabt til rengøring af glasvægge som brusenicher lavet i glas, som ofte er svært at fjerne for kalkbelægninger. Hvis du bruger en powerskrub sammen med en kalkfjerner, kommer du nemt i bund med kalken.

Tilbage til blog