Vinduespudsning: Sådan Gør Du

Har du også problemer med at pudse dine vinduer? Vil de bare ikke blive rene og flotte uden striber?

Har du også problemer med at pudse dine vinduer? De vil bare ikke blive flotte. Alle der har prøvet at pudse vinduer, har nok også prøvet at vaske, pudse og polere vinduerne, og så stå tilbage med striber der bare ikke vil komme af.

Grej til vinduespolering

Først bliver vi nødt til at snakke om udstyr til vinduespudsning, for det er faktisk her de fleste har problemer. Man bliver nødt til at investere i et ordentlig vindue sæt bestående af en kvalitets vinduesskraber og sæbevasker for at kunne forvente et godt resultat.

Det kan godt betale sig at investere et par 100 kroner i en ordentlig skraber. Det man får når kan køber en ordentlig vinduesskraber er, at gummiet er lavet af en super kvalitet. Hvis man også har en indsæber, af god kvalitet, så kan den holde på sæbevandet, så man er fri for at skulle bruge så meget vand, samtidig med at den også kan skrubbe skidtet af vinduet, uden at ridse glasset.
Skumtøsen har samlet et professionelt vindues kit som består af håndskraber, indsæber og spand.

Hvilken sæbe skal man så vaske sine vinduer i?

Der findes mange husmorråd som opvaskemiddel og sprit og salmiakspiritus. men jeg bruger selv en færdig blandet professionel vinduessæbe. Vores professionelle vinduessæbe er måske verdens bedste vinduessæbe. Den er brugt af rigtigt mange professionelle vinduespudsere.

 

Sådan gør jeg når jeg pudser mine vindue

Jeg starter med at blande sæbevandet, som anvist på flasken. Det er vigtigt man følger anvisningerne ellers kan det give striber og fedtrander på vinduet.

Så skal vinduet sæbes godt ind i sæbevand. Her skrubber jeg godt på hele vinduet med min indsæber.

Nu er det bare at skrabe vandet af vinduet, med lange lige tag, og her kan det god betale sig at tørre gummiskraberen af i en klud efter hver bane. Her bruger jeg en microfiberklud.

Til sidst tørrer jeg vinduet af langs kanterne med mit mikrofiberviskestykke.

Jeg er virkelig glad for mit mikrofiberviskestykke , det er fantastisk til alt polering af glas. Jeg bruger det især til vinduerne i bilen.

Tilbage til blog