OM OS

Om Skumtøsen

Hej jeg hedder Anja og sammen med min mand Brian, åbnede vi Skumtøsen i 2021, da vi blev trætte af at købe rengøringsprodukter, der lovede og lovede, men bare ikke virkede lige så godt som man måske kunne ønske sig. Efter 20+ år i restaurationsbranchen, og hele mit liv med rengøringsvanvid, har jeg stor kendskab til professionel rengøring og hvad der virker. Så her hos Skumtøsen sælger jeg de produkter vi bruger ude i den virkelige verden, og som vi ved virker, dem der hjælper dig hurtigt i mål uden at skulle skrubbe og skure i flere timer. Jeg vil give dig glæden tilbage ved rengøringen, for helt ærligt, der findes ikke noget bedre end når et produkt virker, så det klarer alt det hårde, og vi bare skal tørre af efter det. "Det skal være nemt og hurtigt at gøre rent, så vi har tid til andet også".

  • Målet med Skumtøsen

    Mit mål og min drøm med Skumtøsen, er at hjælpe andre med at få gjort hurtigt og nemt rent. Vi har alle travlt med familie, venner og job, så det at få gjort rent, kan nogle gange virke som en træls ting, der tager hele weekenden og tiden med dem man holder af forsvinder.

    Hvorfor bruge så mange timer hvor man skrubber og skurer når der findes produkter, der faktisk klarer opgaven for dig. Det er DE produkter jeg vil dele med jer, så I kan få lidt af tiden tilbage med familien

  • Historien bag Skumtøsen

    I Corona nedlukningen løb jeg tør for de produkter jeg normalt købte igennem mit job, som restaurantchef. De produkter havde jeg bare taget for givet, for da jeg kom hjem med et produkt til ovnen fra en dagligvarebutik, fandt jeg ud af hvor mange kræfter jeg skulle lægge i for at nå i mål. Jeg blev dybt overrasket, og ikke på den positive måde. Jeg beklagede mig til min mand og brokkede mig, for så svært vidste jeg at det ikke skulle være. Dagen efter over morgenkaffen faldt snakken igen på de produkter og mangel på samme. Min mand sagde at hvis jeg kunne komme så meget op i det røde felt over noget så simpelt som et rengøringsprodukt, så måtte der også være andre der gik rundt og havde samme følelser, så hvorfor ikke dele ude af den viden, og bum så blev Skumtøsen til. Jeg vil bare gerne dele ud af min viden og dele glæden ved produkter der virker, for det skal være hurtigt og nemt at gøre rent, så der er tid til andet.

PROFESSIONEL RENGØRING TIL PRIVATE

Hos skumtøsen byder vi på en bred vifte af professionelle rengøringsmidler og rengøringsartikler som med garanti kan gøre dit liv lettere. Alle vores produkter er fremstillet til professionel brug og er derfor meget mere effektive end normale rengøringsmidler og artikler du køber i dit lokale supermarked.